Font del Gerro reforça la seua gestió a través d’un programa de gestió integral

Font del Gerro reforça la seua gestió a través d’un programa de gestió integral

Compartir

El departament d’administració de l’Associació d’Empresaris de Font del Gerro i membres de l’empresa Segurinter, van mantindre el 22 de febrer una reunió de treball per a continuar amb la implantació del programari de gestió integral Lokinn.com, plataforma especialitzada en la gestió d’àrees empresarials i amb utilitat pràctica per a les seues empreses.

Es tracta d’una aplicació personalitzada que ofereix una àmplia varietat de serveis i eines adequat Font del Gerro mitjançant la integració i centralització de tota la informació de les empreses existents en el polígon, sobre un Sistema d’Informació Geogràfica (SIG). Aquesta eina permet a l’entitat responsable de la gestió de l’àrea empresarial l’accés a totes les seues funcions i eines des de qualsevol dispositiu connectat a internet.

Lokinn permet accedir a una cartografia detallada i georreferenciada del Polígon Industrial amb límits, vials, naus, zones verdes, aparcaments, senyalística, punts de llum, hidrants, etc. A més, ofereix informació detallada i actualitzada de les empreses instal·lades en el polígon i dels propietaris del sòl industrial, sent una altra de les seues utilitats comptar amb un gestor d’incidències, que facilita el seu seguiment i la comunicació de la seua resolució. A més, és una potent eina de comunicació que permet gestionar tots els contactes de manera senzilla, per a arribar a totes les empreses o a unes determinades marcant-les en la cartografia.

L’aplicació és també d’utilitat directa per a les empreses, permetent-los integrar-se en un portal únic amb tota la informació existent sobre la seua empresa, gestionant directament tota la informació que es publica d’elles. També a través de l’eina poden publicar quins productes o serveis ofereixen i fins i tot té l’opció de marcatge horari, a través del qual els empleats de les empreses poden registrar la seua jornada laboral de manera senzilla per a ser consultat posteriorment pel departament d’administració.

No obstant això, potser l’aplicació més important és la que permet a les empreses incrementar la seua seguretat i protecció davant possibles emergències. Mitjançant un senzill qüestionari de seguretat permet optimitzar la gestió de les emergències en cas d’haver-hi qualsevol tipus d’accident i facilitar a Bombers i Cossos de Seguretat que hagen d’actuar la millor manera de dur-ho a terme, reduint així els riscos propis d’aquesta mena d’intervencions.

El gerent l’Associació d’Empresaris Font del Pitxer, Joaquín Ballester, va indicar que “Asivalco, que recentment va aprovar pels seus associats la seua transformació en Entitat de Gestió i Modernització, tracta de dotar-se de totes les eines que ens permeten relacionar-nos amb les empreses de la manera més fluida, ràpid i efectiu possible, així com actuar davant qualsevol incidència de la manera més segura i eficient, aprofitant per a això les eines que ens brinden les noves tecnologies”.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad