Santiago Salvador transmet a Aurelio Martínez el seu suport a l’ampliació del Port per la “positiva repercussió per a la competitivitat empresarial i la creació d’ocupació”

Santiago Salvador transmet a Aurelio Martínez el seu suport a l’ampliació del Port per la “positiva repercussió per a la competitivitat empresarial i la creació d’ocupació”

Compartir

Santiago Salvador, president de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, acompanyat pel gerent de l’entitat, Diego Romá, ha mantingut aquest matí una trobada amb el president de l’Autoritat Portuària de València, Aurelio Martínez, i la gerent de València Plataforma Intermodal i Logística,VPI en la APV, Fátima Zayed.

Santiago Salvador ha mostrat el suport de FEPEVAL, entitat que aglutina a 46 associacions empresarials i 164 polígons industrials de la Comunitat Valenciana, a les iniciatives de desenvolupament per al Port de València.

El president de FEPEVAL ha recordat que “per a tota a Comunitat Valenciana i molt particularment per a les més de 5.500 empreses situades en els diferents nuclis industrials que representem, el Port de València és una infraestructura clau de la qual depén part de la seua competitivitat empresarial, així com les desenes de milers de llocs d’ocupació que generen”.

Salvador va considerar que “el projecte d’ampliació nord del Port de València suposa incrementar el seu potencial i la capacitat de moure i emmagatzemar contenidors, així com ampliar la seua activitat quant a trànsit de vaixells i vehicles pesants”. Per al president de FEPEVAL, “aquest projecte servirà d’estímul per a la implantació de noves empreses i la creació de milers de llocs de treball, redundant positivament en l’economia valenciana i estatal, per la qual cosa considerem hauria de desenvolupar-se com més prompte millor”.

Des de FEPEVAL s’ha aprofitat també la trobada per a continuar incidint en possibles accions de col·laboració que puguen desenvolupar-se entre totes dues entitats, que mantenen unes excel·lents relacions.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad