Fepeval ajuda a la constitució de tres Entitats de Gestió i Modernització en menys de 24 hores a la província de Castelló

Fepeval ajuda a la constitució de tres Entitats de Gestió i Modernització en menys de 24 hores a la província de Castelló

Compartir

Les Assemblees de Propietaris dels Polígon de Belcaire i Polígon de Mesquita, tots dos situats en el municipi de la Vall d’Uixó van aprovar el passat 10 de març la seua constitució en sengles Entitats de Gestió i Modernització per a cada àrea empresarial. En menys de 24 hores, l’Assemblea de Propietaris del Polígon Abastos-Collet de Benicarló aprovava també el seu procés d’adaptació a la figura jurídica contemplada en la Llei 14/2018 d’Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana.

En el cas de tots dos municipis de la província de Castelló culminava amb èxit un procés iniciat fa un any, després de la celebració d’unes jornades informatives de EGMs per iniciativa de l’IVACE. El procés va requerir inicialment de la sol·licitud formal per part d’un 25% dels propietaris i es va consumar amb l’aprovació per part de més del 51% d’aquests, complint així el requisit legal establit en la Llei 14/2018 d’Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana.

La Federació Valenciana de Polígons Industrials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, ha estat acompanyant i assessorant durant tot aquest procés. La tramitació de tres EGMs de manera simultània en menys de 24 hores ha sigut un fet històric i també un procés singular pel fet que no existia en cap d’aquests polígons associació d’empresaris prèvia que poguera liderar el procés.

En aquest sentit és molt destacable la participació d’Elena Álamo i Asun Roselló, gerents d’àrees empresarials membre de FEPEVAL a Rafelbunyol i Paterna, que han prestat el seu coneixement de la Llei d’Àrees Industrials per a assessorar durant el procés.

Cal assenyalar que les EGM són una figura jurídica nova no sols en la Comunitat Valenciana sinó en el conjunt de l’Estat Espanyol, creada per a impulsar la millora de la qualitat del sòl industrial i afavorir l’arribada d’inversions a través de la col·laboració públic-privada.

Amb les EGM s’incrementa la professionalització de la gestió dels parcs empresarials i s’obri una oportunitat per a estendre la implantació de serveis de valor afegit que beneficiaran a la competitivitat de les empreses.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad