Font del Gerro col·labora amb la recollida de material de primera necessitat per als refugiats d’Ucraïna

Font del Gerro col·labora amb la recollida de material de primera necessitat per als refugiats d’Ucraïna

Compartir

L’Associació d’Empresaris de Font del Gerro, Asivalco, està col·laborant en la recollida de productes de primera necessitat per a la població d’Ucraïna a través de la plataforma Compromís CEV de la Confederació Empresarial Valenciana.

Des de Asivalco es va comunicar a les 450 empreses del parc empresarial aquesta iniciativa i de quina manera podien contribuir mitjançant la recollida d’equips i béns de primera necessitat, de forma paletitzada, per a enviar-los a Ucraïna i als països veïns que estan acollint a refugiats. Les aportacions se centralitzen en Fira de València, on s’organitzen per a enviar-les al seu destí final.

En paral·lel, Asivalco va dur a terme l’adquisició de determinats productes amb la finalitat de fer la seua pròpia aportació mitjançant un enviament compost principalment per medicines i productes de primers auxilis, mantes i matalassos inflables, que ja ha sigut depositat en Fira València perquè puga ser traslladat a la zona de conflicte.

L’entitat està decidida a aportar i difondre qualsevol iniciativa humanitària que es desenvolupe per a ajudar a la població que està patint els efectes de la guerra.  El gerent de Asivalco, Joaquín Ballester, va indicar que “tenim coneixement que són moltíssimes les persones que s’estan solidaritzant amb aquest tema a nivell. individual i també sabem de diferents iniciatives de recollida de material de primera necessitat i roba per part d’empreses de Font del Pitxer com Andreu Barbera, Syrgroup, Biomed o Estudis Andro, així com l’entitat social situada en la nostra àrea empresarial Ajuda una Família, que s’està preparant per a ajudar als refugiats que arriben a València”.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad