CEDAES presenta les conclusions del 4t Congrés Nacional d’Àrees Empresarials

CEDAES presenta les conclusions del 4t Congrés Nacional d’Àrees Empresarials

Compartir

Fuente:

La celebració i organització del 4t Congrés Nacional d’Àrees Empresarials va sorgir amb la finalitat de donar resposta a la incessant necessitat de millora en la gestió i la dinamització de les zones industrials, conseqüència de la incompatibilitat existent entre les necessitats empresarials i les municipals.

Les diferents tipologies de zones empresarials, atenent les seues característiques intrínseques dispars, es va mostrar clau a l’hora de gestionar i prendre decisions en pro d’una millor economia d’aglomeració i una col·laboració públic-privada més satisfactòria si cap.

A través d’aquest enllaç podràs conéixer les conclusions.