FEPEVAL exposa els reptes i necessitats de les àrees empresarials a la Delegada del Govern en la Comunitat Valenciana

FEPEVAL exposa els reptes i necessitats de les àrees empresarials a la Delegada del Govern en la Comunitat Valenciana

Compartir

La delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, ha visitat aquest matí la seu de la EGM Asivalco – Font del Gerro i de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana per a tindre un encontre amb el president de totes dues entitats, Santiago Salvador, i membres de la Junta Directiva de FEPEVAL. Durant la reunió han estat presents diversos membres de la Junta Directiva, mentre que uns altres de la província d’Alacant han participat de manera on line.

La trobada, que ha transcorregut en un ambient de plena voluntat de col·laboració, ha servit perquè des de FEPEVAL, en representació de les 47 entitats que la conformen i que sumen 164 àrees industrials en les quals s’allotgen més de 5550 empreses, s’exposaren tant les seues necessitats com els reptes de desenvolupament i modernització que afronten per a afavorir la competitivitat de les empreses i la generació d’ocupació en la Comunitat. També, des de FEPEVAL, s’ha exposat la labor que es ve desenvolupant tot quant concerneix a la Llei d’Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana en 2018, ajudant des de la seua gestació i assessorant en la seua implantació i desenvolupament.

La Delegada del Govern, Gloria Calero, ha acudit a la reunió acompanyada de Carlos Arqués, responsable de la Coordinació de Fons Europeus de Delegació de Govern de la Comunitat Valenciana, qui ha exposat les possibilitats que s’obrin des de la Unió Europea per a donar suport al desenvolupament d’accions que afavorisquen la competitivitat de les àrees industrials. Amb aquest objectiu s’ha acordat el desenvolupament de jornades obertes a les entitats que conformen FEPEVAL, que permetrà oferir més mitjans i informació per a accedir a fons europeus de recuperació.

El president de FEPEVAL, Santiago Salvador, ha agraït a la Delegada del Govern que haja “dedicat el seu temps a conéixer de primera mà les qüestions que concerneixen a les àrees empresarials, així com el treball que des de la Federació es desenvolupa en col·laboració amb les administracions públiques per a fomentar la seua modernització i desenvolupament”. Calero, que ha sigut convidada a signar en el Llibre d’Honor de la EGM Asivalco – Font del Gerro, ha compromés el suport de la Delegació de Govern a les àrees empresarials, mantenint una via oberta de comunicació entre totes dues parts.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad