AEMBE premia la trajectòria, la solidaritat i el compromís de les empreses de Beniparrell

AEMBE premia la trajectòria, la solidaritat i el compromís de les empreses de Beniparrell

Compartir

La associació empresarial de Beniparrell, AEMBE, va celebrar el seu cinqué (més un, a causa de la pandèmia) aniversari amb una gala en la qual va premiar a més la trajectòria, la innovació i la solidaritat de les seues empreses. En l’acte, també l’Ajuntament va rebre un guardó especial pel suport dels últims anys, després de dècades d’abandó dels sis polígons que té aquest municipi de l’Horta Sud.

La gala es va celebrar en la Masia de les Estreles. El president d’Aembe, Leonardo García, va donar la benvinguda com a amfitrió i va agrair la presència d’associacions de nombrosos municipis, Fepeval, el Fòrum Empresarial i Caixa Popular, que patrocinava l’esdeveniment. L’anàlisi de la situació actual de les pimes valencianes va estar a càrrec de la secretaria autonòmica de Model Econòmic i Finançament de la Generalitat Valenciana, María José Mira. En ella, va reflexionar sobre les dificultats afegides de l’economia valenciana en el context global, a causa de la seua estructura de microempreses i pimes.

Continuar llegint la noticia en Levante EMV

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad