FEPEVAL es reuneix amb les noves Secretària Autonòmica d’Economia Sostenible Empar Martínez i Directora General d’Indústria Sílvia Cerdà

FEPEVAL es reuneix amb les noves Secretària Autonòmica d’Economia Sostenible Empar Martínez i Directora General d’Indústria Sílvia Cerdà

Compartir

El president de FEPEVAL, Santiago Salvador, acompanyat pel vicepresident Vicente Seguí i el gerent, Diego Romá, van mantindre recentment una trobada amb la nova Secretària Autonòmica d’Economia Sostenible, Empar Martínez, i la Directora General d’Indústria, Sílvia Cerdà.

La trobada va servir per a posar en comú la importància del treball que es ve desenvolupant des de Fepeval, en col·laboració amb la Generalitat Valenciana, per a impulsar la Llei d’Àrees Industrials i fomentar la creació d’Entitats de Gestió i Modernització. També es va posar de manifest la necessitat de mantindre el suport que des de Direcció General d’Indústria es presta a les entitats gestores de les diferents àrees empresarials, que realitzen una labor clau com a dinamitzadors per a l’arribada d’inversions i serveis.

Des de Fepeval es va recordar també l’aposta per millorar la gestió de les àrees empresarials a través de noves tecnologies i eines com Lokinn,  plataforma per a la gestió integral en zones industrials a l’abast de totes les entitats associades a Fepeval. També es va posar de manifest l’interés mutu de continuar implantant millores en matèries com la transició energètica, economia circular, mobilitat sostenible, entre altres accions que servisquen per a incrementar la competitivitat de les àrees empresarials de la Comunitat Valenciana.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad