Visita dels alumnes de la 2a Edició del Programa Superior de Direcció de Parc Empresarials

Visita dels alumnes de la 2a Edició del Programa Superior de Direcció de Parc Empresarials

Compartir

L’Entitat va acollir divendres passat la visita dels alumnes i el Director Tècnic, Vicente Seguí, de la 2a Edició del Programa Superior DE Direcció de Parcs Empresarials impartit per Fundació Empresa Universitat d’Alacant (FUNDEUN), El Club de les Bones Decisions, amb la col·laboració d’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE)  i FEPEVAL.

Francisco Palacios, president i Raquel Rosique, directora de l’Entitat van realitzar una presentació als alumnes sobre els inicis d’Elx Parc Empresarial i la funció que des de fa més de 20 anys realitza l’Entitat de Gestió en una àrea que compta amb prop de 700 empreses que donen treball directe a unes 14.000 persones. Aquesta presentació es va realitzar en la delegació de la Cambra de Comerç d’Elx a Elx Parc Empresarial.

La visita va prosseguir amb un recorregut amb autobús per tot l’enclavament empresarial, per a finalitzar amb la visita a les instal·lacions de Pikokaizen del Grup Pikollinos, on el seu creador, Juan Perán, els va mostrar el procés de fabricació de la sabata en unes instal·lacions més innovadores del sector. Per a finalitzar els alumnes van poder parlar amb ell sobre la seua trajectòria i de la seua etapa com a primer president de l’Entitat de gestió d’Elx Parc Empresarial.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad