Avança la creació de l’Entitat de Gestió i Modernització en Més del Jutge de Torrent

Avança la creació de l’Entitat de Gestió i Modernització en Més del Jutge de Torrent

Compartir

L’Associació d’Empresaris de Torrent, ASET, en col·laboració amb l’Ajuntament de la localitat, va celebrar el passat 26 de setembre una reunió per a informar dels passos que s’estan duent a terme per a la constitució d’una Entitat de Gestió i Modernització en el Polígon Empresarial Mes del Jutge. La Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, a la qual pertany ASET, té ja gran experiència en la creació de EGMs i participa en el procés per a assessorar l’Ajuntament i als propis empresaris.

Aquest procés, recollit en la Llei 14/2018 d’àrees industrials de la Comunitat Valenciana, té l’objectiu de millorar les infraestructures, serveis i gestió de l’àrea empresarial, reforçant la col·laboració entre empreses i administracions públiques. Amb aquest objectiu ASET s’ha constituït com a Comissió Promotora de la futura EGM, comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament.

L’alcalde de Torrent, Jesús Ros, va ser present en una reunió que va ser multitudinària, participant més d’un centenar d’empresaris i propietaris de l’àrea empresarial. El primer edil va donar la benvinguda i va mostrar la predisposició de l’Ajuntament per col·laborar per a la creació de la EGM, sempre conforme a la voluntat dels propietaris. Per la seua part el president de ASET, Francisco Jiménez, va explicar l’interés d’aquesta entitat, que aglutina més d’un centenar d’empreses de Torrent, per impulsar aquest procés.

També va ser present Andrés Campos, regidor d’Estratègia, Innovació i Economia, qui va recordar que des de l’Ajuntament es posa a la disposició dels propietaris una Llei que ja estan aprofitant moltes àrees empresarials per a promocionar els seus parcs, millorant les seues condicions, infraestructures i serveis, sent una Llei que obri la possibilitat d’accedir a noves línies de subvencions creades específicament per a les entitats constituïdes com EGM.

Per part de FEPEVAL es va acudir per a explicar tots els aspectes del procés i atendre qualsevol dubte. El seu gerent, Diego Romá, va donar a conéixer la finalitat per la qual es va crear la Llei d’Àrees Industrials i per què suposa una gran oportunitat per als polígons. En això va incidir Elena Álamo, membre de la Comissió Jurídica de FEPEVAL, qui va explicar els avantatges que té la creació d’una EGM. Per part seua, la també component de la Comissió Jurídica de FEPEVAL, *Asun Roselló, va ser l’encarregada d’explicar el procediment de creació, que requereix de la voluntat expressa de la major part dels empresaris per a poder emportar-se a efecte.

Després d’aquestes intervencions es va produir un extens torn de precs i preguntes que va contribuir a enriquir enormement la sessió. Van ser molts els propietaris i empresaris que van voler conéixer millor els diferents aspectes d’aquest procediment i de la pròpia Llei. Atés que aquesta part de la reunió es va estendre en gran manera i per a evitar que quedaren dubtes per contestar, s’ha obert un canal de comunicació a través del departament municipal IDEAT, que traslladarà qualsevol dubte a FEPEVAL per a la seua adequada resposta.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad