L’EGM Abastos-Collet de Benicarló celebra l’Assemblea General

L’EGM Abastos-Collet de Benicarló celebra l’Assemblea General

Compartir

L’Entitat de Gestió i Modernització del Polígon Industrial Abastos-Collet de Benicarló va celebrar el passat 23 de maig la seua Assemblea General 2023 en la sala d’actes de la Cooperativa Benihort, soci i membre de la Junta Directiva de l’entitat. En la reunió, que va comptar amb la participació del regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Raúl García, es va prioritzar posar en marxa les intervencions en matèria de mobilitat, seguretat i infraestructures de l’àrea industrial.

Més de 30 socis, entre els presents i els representats van assistir a l’assemblea, que es va iniciar amb la presentació per part del president de l’entitat, Martín Ribes, gerent de Cafés BO. Ribes va tindre paraules d’agraïment i record per a Losar Bretó, qui va participar activament de la comissió promotora.

Per part seua, el regidor de Promoció Econòmica va confirmar el suport del consistori a l’EGM i la seua col·laboració amb l’entitat per a aconseguir l’impuls de l’àrea industrial i posar en valor les empreses integrants del polígon.

A més, «en aquesta primera Assemblea General després de la constitució de l’entitat, els assistents van aprofitar per a posar l’accent en la necessitat que, per part de l’EGM i del mateix Ajuntament, es prioritzen les actuacions i intervencions en l’àrea industrial recollides en el Pla Inicial d’Actuació en matèria de mobilitat, seguretat i infraestructures, entre altres qüestions d’interés», tal com ha detallat la gerent de l’EGM Abastos-Collet de Benicarló, Laura Carmona.

Durant la reunió també es van abordar tots els punts de l’ordre del dia i es van aprovar per unanimitat els comptes del passat exercici, els pressupostos de l’entitat per a 2023, la memòria d’activitats i l’informe de gestió.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad