Paterna aspira a ser Municipi Industrial Estratègic

Paterna aspira a ser Municipi Industrial Estratègic

Compartir

Paterna vol convertir-se en la primera ciutat de la Comunitat Valenciana que aconsegueix la catalogació de Municipi Industrial Estratègic. Així va anunciar l’alcalde, Juan Antonio Sagredo, qui ja ha signat la sol·licitud que passarà per ple pròximament i que portarà a la ciutat a optar a la consecució d’aquesta consideració sobre la base del seu gran potencial econòmic, a la quantitat de sòl industrial classificat com avançat que posseeix i a l’excel·lència de les seues sis àrees empresarials, dues d’elles configurades ja com a Entitats de Gestió i Modernització.

 

Noticia completa en Levante-EMV

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad