Almassora col·labora amb la Fepeval per a impulsar les seues 14 àrees industrials

Almassora col·labora amb la Fepeval per a impulsar les seues 14 àrees industrials

Compartir

L’Ajuntament d’Almassora busca posar en valor les seues 14 àrees industrials per a continuar atraient inversions i talent amb el clar objectiu de generar oportunitats i augmentar les possibilitats d’ocupabilitat. Per a això, l’alcaldessa, María Tormo, i el regidor d’Indústria, Vicente Martínez-Galí, s’han reunit amb membres de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (Fepeval), amb el seu gerent, Diego Romá, al capdavant. A més, també va haver-hi representació de l’Associació Parcs Empresarials de Almasora (APEAL), presidida per Olga Gómez.

En la trobada s’han abordat possibles vies de col·laboració entre totes dues entitats amb el propòsit de rellançar i posicionar en el mapa econòmic provincial l’àmplia superfície empresarial amb la qual compta la localitat. “Tenim un parc industrial potent, amb empreses líder en els seus sectors, i volem que Almassora continue sent un pol d’atracció empresarial perquè comptem amb serveis i unes connexions excel·lents per a això”, ha explicat l’alcaldessa.

 

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://castellonplaza.com/almassora-colabora-fepeval-impulsar-14-areas-industriales

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad