El OBSET premia les bones pràctiques de set empreses de Paterna

El OBSET premia les bones pràctiques de set empreses de Paterna

Compartir

L’Observatori  de Sostenibilitat i Transparència (OBSET) ha celebrat la tercera edició dels premis que convoca cada any i mitjançant els quals ha reconegut el compromís de les empreses instal·lades en Paternes en matèries com a sostenibilitat, transparència, pràctiques ètiques i de bon govern o responsabilitat social.

La gala de lliurament de premis, que es va celebrar ahir a l’Hotel Mas Camarena del Parc Tecnològic, va reconéixer la labor d’un total de set empreses situades en les diferents àrees empresarials de Paterna: Europastry, Aimplas, Evaporalia, Polymer Char, Nova Pescanova, Tareca Vending i Barbeta Arquitectes.

Obset, és una iniciativa liderada per la EGM Parc Tecnològic Paterna amb el suport de diferents entitats com la EGM Font del Pitxer, Associació d’Empresaris Tàctica, Associació Empresarial L’Andana i Associació de Petites i mitjanes empreses i Professionals, APYMEP, que compta amb el ple suport de l’Ajuntament de Paterna, a través de Paterna Ciutat d’Empreses que busca recopilar i estendre bones pràctiques en el camp de la sostenibilitat i la transparència de l’empresa valenciana.

 

Per a obtindre més informació fes clic en el següent enllaç: https://valenciaplaza.com/el-obset-premia-las-buenas-practicas-de-siete-empresas-de-paterna

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad