Jornades sobre la Llei 14/2018 d’Àrees Industrials per a tècnics municipals a Alacant, Castelló i València

Jornades sobre la Llei 14/2018 d’Àrees Industrials per a tècnics municipals a Alacant, Castelló i València

Compartir

Fepeval, en col·laboració amb el Ivace i Cosital Alacant i Castelló, celebra una sèrie de Jornades sobre la Llei 14/2018 de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana,

Aquesta jornada, de les quals se celebra una per província, té per objecte informar, assessorar i compartir bones pràctiques entre els/as secretaris/as, interventors/as, tresorers/as i tècnics/as d’administració general de l’administració pública local sobre la Llei 14/2018 de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana per a la creació d’Entitats  de Gestió i Modernització (*EGM) en àrees industrials.

Les jornades tindran lloc en format presencial i en línia, sent necessària la inscripció prèvia a través del corresponent enllaç:

Alacant, dijous 14 de desembre de 12.00 a 14.00

València, divendres 15 de desembre de 9.30 a 11.30 hores

Inscripción.

Castelló, dimarts 19 de desembre, de 9.00 a 11.00 hores.

Inscripción.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad