Així són els primers resultats de l’estudi de simbiosi industrial amb Redeco a Sant Vicent

Així són els primers resultats de l’estudi de simbiosi industrial amb Redeco a Sant Vicent

Compartir

La consultoria ambiental Redeco, especialitzada en economia circular i simbiosi industrial, iniciava fa uns mesos amb l’Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig, empreses i altres participants un pla per a aconseguir que la indústria local puga aconseguir un segell d’economia circular. Ara, Nazim Kuyer (COO) ha exposat els primers resultats de l’estudi de simbiosi industrial que realitzen a Sant Vicent del Raspeig.

D’esta manera, apunta que hi ha unes 300 empreses repartides entre els quatre polígons industrials, on el de major importància per nombre d’empreses és el Canastell.

 

Per a més informació fes clic en el següent enllaç:  https://alicanteplaza.es/estudio-de-simbiosis-industrial-con-redeco-en-san-vicente-del-raspeig

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad