La primera “no rotonda” d’Espanya està a Alacant

La primera “no rotonda” d’Espanya està a Alacant

Compartir

La primera “no rotonda” del país es troba a Alacant. L’Agència  Local de Desenvolupament ha acabat la construcció d’este espai, situat en l’àrea empresarial de Les Talaies, un nou concepte en la relació entre vianants i vehicles que prioritza la mobilitat de les persones per damunt de la dels cotxes i altres vehicles.

L’espai, situat en l’encreuament entre el carrer Xíling i Dracma, genera una zona de trànsit per als vianants enjardinada en la intersecció que permet connectar les quatre pomes de l’àrea. No obstant això, només compta amb un carril a cada costat de la “illa” central, impedint el pas de vehicles a través de la zona per als vianants i connectant a peu les quatre pomes de l’àrea adjacent.

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://www.informacion.es/alicante/2023/12/11/primera-rotonda-espana-alicante-95699554.html

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad