Alacant impulsa la constitució de la seua tercer Entitat de Gestió d’una àrea empresarial en Pla de la Vallonga

Alacant impulsa la constitució de la seua tercer Entitat de Gestió d’una àrea empresarial en Pla de la Vallonga

Compartir

La Junta de Govern de l’Ajuntament d’Alacant ha aprovat  la constitució inicial de l’Entitat de Gestió i Modernització (*EGM) de l’àrea empresarial del Pla de la Vallonga, al costat del conveni de col·laboració amb l’Ajuntament, els Estatuts i el Pla d’Actuació. La nova entitat se sumarà a les ja creades en Talaies i en *Aguamarga. L’Agència Local de Desenvolupament també promou altres dos en Pla de l’Espartar i Rabasa.

La nova EGM es promou amb el suport de l’associació de propietaris i empresaris del Pla de la Vallonga i seguix el camí ja marcat per altres àrees empresarials d’Alacant com les de Talaies, la primera que es va crear a la ciutat, i Aguamarga, que ho va fer recentment.

 

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://www.elperiodic.com/alicante/alicante-impulsa-constitucion-tercer-entidad-gestion-area-empresarial-vallonga_936280

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad