Quart de Poblet avança en la transformació dels seus polígons industrials

Quart de Poblet avança en la transformació dels seus polígons industrials

Compartir

L’Ajuntament de Quart de Poblet avança en la transformació dels seus polígons industrials i ha completat una nova fase de millora amb una inversió de 400.000 mil euros durant este exercici 2023, amb els quals la quantitat invertida en els últims tres anys supera la xifra de 1,2 milions d’euros. L’Institut Valenciana de Competitivitat Empresarial, IVACE, ha aportat més d’un milió d’euros. Este organisme va tornar a triar els projectes presentats pel municipi per a potenciar les seues àrees empresarials, en una clara aposta per augmentar la seua competitivitat.

 

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://www.elmeridiano.es/%E2%80%AFquart-de-poblet%E2%80%AFavanza-en-la-transformacion-de-sus-poligonos-industriales/

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad