Ribactiva Empreses obri oficina en l’àrea industrial de Riba-roja per a atendre l’empresariat

Ribactiva Empreses obri oficina en l’àrea industrial de Riba-roja per a atendre l’empresariat

Compartir

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria ha presentat Ribactiva Empreses, el servici municipal per a la prestació de consultoria i assistència a les empreses en els polígons industrials de la localitat. Naix com l’evolució de AMIDE i es tracta d’un servici per a totes les empreses de qualsevol grandària, posicionament o sector, tenint com a objectiu enfortir i millorar el sector econòmic i industrial del municipi, amb estreta col·laboració de les associacions empresarials del territori, Riba-3, Asocreva i EGM-PLV.

 

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://valenciaplaza.com/ribactiva-empresas-abre-oficina-area-industrial-riba-roja-atender-empresariado

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad