Paterna formalitza la seua sol·licitud per a ser reconeguda com a ‘Municipi Industrial Estratègic’

Paterna formalitza la seua sol·licitud per a ser reconeguda com a ‘Municipi Industrial Estratègic’

Compartir

 

Paterna ultima la seua declaració com a Municipi Industrial Estratègic després d’aprovar-se per unanimitat en el ple municipal la sol·licitud a la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme d’esta distinció que reconeixeria la dimensió estratègica industrial de la ciutat per a la Comunitat Valenciana.

Referent a això, l’alcalde de Paterna, Juan Antonio *Sagredo, que també ostenta les competències de Promoció Econòmica i Estratègia Empresarial, ha destacat que “esta distinció ens proporcionarà una marca de qualitat que reforçarà el nostre lideratge com a enclavament idoni per a noves inversions i com a referent en les polítiques de promoció i gestió d’àrees empresarials”.

 

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://valenciaplaza.com/paterna-formaliza-solicitud-reconocida-municipio-industrial-estrategico

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad