Fepeval forma a tècnics municipals sobre la Llei d’Àrees Industrials i creació d’Entitats de Gestió i Modernització

Fepeval forma a tècnics municipals sobre la Llei d’Àrees Industrials i creació d’Entitats de Gestió i Modernització

Compartir

La Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana, Fepeval, col·labora amb la Conselleria de Innovació, Indústria, Comerç i Consum i IVACE per a donar a conéixer en tots els municipis amb àrees empresarials la importància d’aplicar la Llei 14/2018 d’Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana.

Esta normativa, pionera a Espanya, suposa un revulsiu per a fomentar una gestió de qualitat de les àrees industrials mitjançant la col·laboració públic privada, així com les inversions per a la modernització dels parcs empresarials i la creació de servicis de valor afegit.

Per a poder aprofitar en tota la seua dimensió la Llei d’Àrees Industrials les associacions empresarials o entitats conservació han d’afrontar  la seua transformació en una nova figura jurídica, denominada Entitat de Gestió i Modernització, EGM. Este procés contemplat en la Llei requerix de la col·laboració i aprovació plenària per part dels respectius ajuntaments, així com del suport dels propietaris de sòl de les àrees empresarials.

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://www.elperiodic.com/fepeval-forma-tecnicos-municipales-sobre-areas-industriales-creacion-entidades-gestion-modernizacion_936577

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad