Sedaví impulsa jornades sobre EGM

Sedaví impulsa jornades sobre EGM

Compartir

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Sedaví va acollir recentment la segona sessió informativa sobre la Llei 14/2018 de la Generalitat, de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana.

A l’acte van assistir l’alcalde Josep Cabanes, el president de l’Associació de Comerços i Empreses de Sedaví ACESE, Germán García, així com nombrosos edils de la Corporació Municipal i empresaris de l’àrea industrial de Sedaví, els qui van participar activament en la mateixa interessant-se per la Llei la creació d’Entitats de Gestió i Modernització, figura jurídica clau per al seu desenvolupament.

L’objectiu és continuar difonent esta normativa que brinda importants oportunitats per a millorar els parcs empresarials de l’Horta *Sud, en col·laboració amb la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL) i l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Per a més informació fes clic en el següent enllaç:

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad