El Ivace aposta per les accions recollides en la Llei d’Àrees Industrials com a eina clau per a impulsar i millorar els parcs empresarials

El Ivace aposta per les accions recollides en la Llei d’Àrees Industrials com a eina clau per a impulsar i millorar els parcs empresarials

Compartir

El Ivace, dependent de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, aposta pel desenvolupament i implementació de les accions recollides en la Llei d’Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana com a eina clau per a impulsar, optimitzar i millorar la qualitat dels parcs empresarials.

Així ha quedat de manifest en una jornada informativa centrada en la Llei de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana i la creació d’Entitats de Gestió i Modernització, que s’ha celebrat en la seu de la EGM Asivalco-Font del Pitxer.

En ella, responsables de Parcs Empresarials del Ivace han detallat les diferents accions posades en marxa per l’Institut i que es troben contemplades en la Llei entre les quals destaca l’impuls a la constitució de les EGM, una nova fórmula jurídica que permet implementar servicis de valor afegit als parcs per a fer-los més competitius i atractius, i la classificació de les àrees industrials segons les dotacions i servicis que oferixen a les empreses.

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://comunica.gva.es/es/detalle?id=377498497&site=373432074

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad