València activa la ZAL del Port tres dècades després del seu impuls

València activa la ZAL del Port tres dècades després del seu impuls

Compartir

L’última sentència del Tribunal Suprem que valguda el Pla Especial de la Zona d’Activitats Logístiques (*ZAL) del Port  de València ha donat via lliure a la implantació en els terrenys dels diferents projectes logístics i industrials. Aquest dimarts, l’Ajuntament de València va donar la primera llicència per a aquest sector, que suposarà l’aterratge de la gegant naviliera *MSC amb unes naus logístiques de més de 25.600 metres quadrats. Es tracta, així doncs, del primer projecte que rep els permisos municipals d’obra tres dècades des que es projectara aquesta Zona d’Activitats Logístiques, que tan discutida ha sigut per associacions veïnals, ecologistes i partits d’esquerres.

Continuar llegint en Valencia Plaza

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad