Els propietaris del Parc Empresarial Tàctica acorden la creació de l’Entitat de Gestió i Modernització

Els propietaris del Parc Empresarial Tàctica acorden la creació de l’Entitat de Gestió i Modernització

Compartir

En un dia històric per al Parc Empresarial Tàctica, els propietaris van votar ahir majoritàriament a favor d’adoptar la figura jurídica de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM), contemplada en la Llei 14/2018 d’àrees industrials. Aquesta decisió, que es va prendre mitjançant l’Assemblea de Ratificació, va superar la doble majoria que exigeix la llei: més d’un 51% dels propietaris que representen més del 51% dels valors cadastrals del parc empresarial, aconseguint un 57% i un 69% respectivament.

L’Associació d’Empreses Tàctica, ADET, després de liderar amb èxit aquesta iniciativa, espera ara l’autorització  definitiva pel Ple de l’Ajuntament per a la creació de la nova EGM, que serà la tercera constituïda a Paterna. David Fortea, regidor de Personal i Gran Ciutat i portaveu del govern municipal, va ser present en l’assemblea, felicitant a Diana Aparicio, presidenta de l’entitat, *Asun Roselló, gerent, Junta Directiva i propietaris de parcel·les per aquest pas transcendental.

La implementació de la EGM al Parc Empresarial Tàctica permetrà una gestió més eficient i amb majors recursos, optant d’aquesta manera a desenvolupar millores significatives en infraestructures i serveis, a més de facilitar un entorn de treball més segur, sostenible i modern. Entre els avantatges destacats s’inclouen la possibilitat d’implementar serveis de valor afegit, desenvolupament de projectes de modernització com a plans de mobilitat sostenible o economia circular, entre altres, així com un increment significatiu en el topall d’ajudes econòmiques per a abordar projectes del parc empresarial.

Un altre dels beneficis de ser EGM és que permetrà al Parc Empresarial Tàctica accedir a la qualificació d’Àrea Industrial Avançada, dins de la classificació desenvolupada per l’IVACE+i. Aquesta distinció assenyala a les àrees empresarials amb major nombre de serveis i dotacions, sent només aconseguida, fins al moment, per sis àrees industrials de tota la Comunitat Valenciana. D’altra banda, aquest pas també enforteix la posició de Paterna per a ser declarat Municipi Industrial Estratègic, la qual cosa beneficiarà a les empreses en formar part del primer municipi que està en disposició d’obtindre aquesta marca de qualitat.

Amb la seua aprovació, la nova EGM Parc Empresarial Tàctica es posiciona en disposició de potenciar la innovació i la sostenibilitat industrial, treballant per un futur pròsper i sostenible per a les seues empreses i treballadors a través de la col·laboració públic privada.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad