L’Ajuntament de Paiporta fa passos per a crear una EGM

L’Ajuntament de Paiporta fa passos per a crear una EGM

Compartir

El regidor d’Economia de Paiporta, José Antonio Redondo, i president executiu de FEPEVAL, Diego Romá Bohorques, Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana, van mantindre una reunió el passat 11 de juny com a primera presa de contacte per a conéixer els avantatges i beneficis de la creació d’una EGM per a les tres àrees industrials de Paiporta.

Entre els avantatges que suposa la creació d’una Entitat de Gestió i Modernització de Polígons Industrials destaca “la interlocució entre les empreses i l’administració, vetlar pel compliment dels serveis bàsics, facilitar la inversió en serveis de valor afegit i modernització integral del polígon industrial per part de les Administracions Públiques” explica el president de FEPEVAL. Per part seua, el regidor d’Economia, Ocupació i Comerç va donar a conéixer les línies bàsiques sobre les quals ja està treballant l’Ajuntament per a donar suport al desenvolupament de les seues tres zones industrials com la tramitació de les subvencions de l’IVACE  per a la renovació dels polígons i l’aportació municipal necessària per a començar les actuacions necessàries en cada àrea.

Continuar llegint a LEVANTE

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad