Els centres tecnològics de Redit van aportar 775 milions d’euros al PIB de la Comunitat en 2022

Els centres tecnològics de Redit van aportar 775 milions d’euros al PIB de la Comunitat en 2022

Compartir

Els onze centres de la Xarxa d’Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana (Redit) van aportar 775 milions d’euros a la Comunitat Valenciana, a més de permetre mantindre o crear l’equivalent a 16.047 llocs de treball a temps complet.

Aquesta és una de les principals conclusions de l’estudi ‘L’impacte dels instituts tecnològics de REDIT en les empreses i l’economia regional’, elaborat per experts de l’Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques (Ivie) i la UV, i que s’ha presentat aquest dimarts en un acte organitzat per Redit i Ivace+i, amb la col·laboració de la CEV.

L’informe xifra en 1.622,7 milions d’euros el total de facturació induïda derivada de la col·laboració entre Redit i les seues prop de 5.000 empreses clients, segons han explicat els investigadors Joaquín Maudos i Vicente Safón, autors de l’estudi al costat de Carlos Albert i Eva Benages.

Continuar llegint en VALENCIA PLAZA

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad