Font del Gerro acull una jornada per a la promoció del autoconsum fotovoltaic en les Pimes

Font del Gerro acull una jornada per a la promoció del autoconsum fotovoltaic en les Pimes

Compartir

Aquest matí s’ha celebrat en la seu l’Associació d’Empresaris de Font del Gerro una jornada, per a la promoció del autoconsum Fotovoltaic, que ha sigut a càrrec de l’empresa Iberosol i amb el suport de FEPEVAL.

L’objectiu de la jornada, en paraules dels seus organitzadors, era “mostrar la tecnologia fotovoltaica com una realitat per a incrementar la competitivitat de les nostres Pimes a través de la significativa reducció dels costos en la factura elèctrica”. En aquest sentit, la jornada s’ha organitzat des de tres punts de vista: legislació, rendibilitat i ajudes per part de l’administració. Des de Iberosol, van recalcar que els costos de l’engegada d’aquest tipus d’instal·lacions s’amortitzen en amb prou faenes 5-6 anys, mentre que la vida útil dels mateixos és de 30 años.en quant a l’estalvi, s’estima que pot superar el 50%, tot açò sense renunciar a estar connectats a la xarxa i amb la possibilitat de vendre l’energia excedentaria.

El president de ASIVALCO i FEPEVAL, Santiago Salvador, ha agraït als organitzadors el desenvolupament d’una jornada que “entenem molt important qualsevol fórmula que permet millorar la competitivitat de les empreses d’una manera sostenible i respectuós amb el medi ambient”. Durant la presentació ha estat acompanyat pel conseller general del Grup Iberoelectra, Ferran Miguel Anés.

Per la seua banda, el Cap del departament d’Eficiència Energètica, José Vicente Beltran, ha explicat els programes de ajudes del IVACE així com les contemplades en el RDL 15/2018 de 5 d’octubre de mesures urgents per a la transició energètica.

En representació de l’Ajuntament ha acudit la tinent alcalde Nuria Campos, qui ha mostrat el compromís del consistori per a afavorir iniciatives per a la modernització de les empreses.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad