Fepeval marca com a objectius per a 2019 afavorir la creació d’Entitats de Gestió i Modernització i aconseguir més subvencions per a les àrees industrials

Fepeval marca com a objectius per a 2019 afavorir la creació d’Entitats de Gestió i Modernització i aconseguir més subvencions per a les àrees industrials

Compartir

La Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, va celebrar ahir una Assemblea General Extraordinària a Alzira, en la qual es va procedir a una modificació dels seus estatuts plantejada amb l’objectiu de guanyar en operativitat de cara a complir nous objectius marcats per a 2019. L’entitat d’àmbit autonòmic, que actualment agrupa a 38 associacions empresarials, celebrarà a més la seua 20 aniversari en 2019, en un moment especialment important a causa del creixement i plena consolidació experimentat en els últims anys.

El president de FEPEVAL, Santiago Salvador, va fer balanç del present exercici 2018 recordant que “ha sigut un any històric per a nosaltres, en el qual aconseguim l’aprovació de la LLEI 14/2018, de 5 de juny, de la Generalitat, de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana”. Des de FEPEVAL es destaca que “aquesta Llei autonòmica és pionera a Espanya i servirà de model per a una pròxima legislació estatal per la qual ja estem treballant des de la Confederació Espanyola d’Àrees Empresarials, CEDAES, de la qual FEPEVAL és membre fundador”. D’altra banda, Salvador va posar de manifest el fet que a més “per segon any s’ha aconseguit una destacada subvenció a actuacions necessàries per a la modernització dels polígons, a través del IVACE”.

No obstant açò, el president de FEPEVAL va indicar que “de cara a l’any pròxim ens queda molt per aconseguir, ja que hem de desenvolupar el reglament de la Llei d’Àrees Industrials i potenciar la creació d’Entitats de Gestió i Modernització, figura clau d’aquesta legislació perquè les àrees industrials puguen generar serveis de valor afegit que milloren la competitivitat de les empreses”. A més, Salvador va recalcar que “seguirem treballant perquè arriben més ajudes i subvencions a les nostres àrees industrials i que aquestes s’agiliten el màxim possible”.

L’acte celebrat ahir va tenir com a amfitrions a la Asociació Empresarial Alzira, amb el seu president Raúl Tudela Soriano al capdavant junt a l’alcalde de la localitat, Diego Gómez. A més dels punts tractats dins de l’ordre del dia de l’associació, va tenir lloc una exposició a càrrec de Manuel Illueca, Director General d’Institut Valencià de Finances, sobre l’oferta pública de finançament al sector privat a la Comunitat Valenciana”.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad