CEDAES trasllada a la Comissió d’Indústria de les Corts Espanyoles l’experiència legislativa d’Àrees Empresarials de Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia

CEDAES trasllada a la Comissió d’Indústria de les Corts Espanyoles l’experiència legislativa d’Àrees Empresarials de Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia

Compartir

Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia són les úniques comunitats autònomes que compten des d’enguany amb una legislació pròpia que fomenta la gestió, modernització i promoció de les seues àrees industrials. Des de la Confederació Espanyola d’Àrees Empresarials, CEDAES, consideren que suposen l’exemple en el qual ha de basar-se el Govern d’Espanya per a desenvolupar una normativa que fomente el desenvolupament de les àrees industrials en totes les regions.

Així ho va traslladar ahir a Madrid el president de CEDAES i FEPEVAL, Santiago Salvador, i ho va fer davant representants dels Grups Parlamentaris del PSOE, PP, Compromis, Units Podem i Ciutadans en la Comissió d’Industrial de les Corts Espanyoles.

“Les àrees industrials aportem més del 50% del PIB del conjunt de l’estat espanyol i no podem continuar sent l’últim barri de qualsevol municipi”, va indicar Salvador qui va recalcar que “fa falta una normativa que coordine i facilite en qualsevol regió la col·laboració públic-privada per a potenciar les àrees industrials”.

Santiago Salvador i la resta de representants de les àrees empresarials de 13 comunitats autònomes van ser rebuts pel diputat d’Units Podem i president de la Comissió d’Indústria, Ricardo Sixto, al qual se li va agrair el tracte rebut i el fet de poder establir una relació directa amb aquest instrument per a aprofundir en la creació de la normativa. Des de FEPEVAL i CEDAES es mantindrà una comunicació contínua amb la Comissió d’Indústria i amb tots els grups parlamentaris que componen les Corts Espanyoles per a tractar d’aconseguir avançar en una matèria que es considera clau per a la competitivitat de les àrees industrials.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad