Fepeval aconsegueix la xifra de 40 entitats federades amb 120 àrees industrials i més de 6.000 empreses

Fepeval aconsegueix la xifra de 40 entitats federades amb 120 àrees industrials i més de 6.000 empreses

Compartir

La Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, continua creixent i ja ha aconseguit la xifra de 40 entitats federades en 120 àrees empresarials on se situen més de 6.000 empreses. L’última incorporació ha sigut la del Polígon Industrial Cotes Baixes d’Alcoi.

Per a Fepeval té una especial importància aconseguir aquesta xifra, que li permet continuar redoblant esforços per a avançar en la defensa dels interessos generals de les àrees empresarials de Castelló, València i Alacant.

Per a Fepeval, el desenvolupament de la Llei 14/2018 de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana suposa un abans i un després en l’activitat de les àrees empresarials. La figura jurídica recollida en aquesta Llei, denominada Entitat de Gestió i Modernització (EGM), ve a millorar l’espai que ocupen els ens gestors de les àrees empresarials i permetrà a les associacions empresarials que facen el pas de constituir-se com a tal, obtindre més recursos per a mantindre i modernitzar les àrees en les quals estan situades. Des de FEPEVAL es ve ja impulsant la creació de les EGM, assessorant les entitats federades quan és necessari i desenvolupant jornades informatives al llarg de tota la Comunitat Valenciana.

Un altre dels grans objectius per a Fepeval és contribuir a incrementar la Seguretat de les àrees empresarials de la Comunitat mitjançant el desenvolupament de Plans de Seguretat Integral específics per a les diferents àrees, passant a comptar amb una plataforma que oferirà informació actualitzada a Bombers i Cossos de Seguretat que actuen en casos d’emergència.

Avançar en la implementació de banda ampla en totes les zones empresarials i continuar contribuint a la millora global de les àrees empresarials, defensant els seus interessos suposen uns altres dels objectius essencials de l’activitat de Fepeval.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad