FEPEVAL va exposar l’exemple de la Llei Valenciana d’Àrees Industrials en l’II Congrés d’Àrees Industrials i Empresarials d’Aragó

FEPEVAL va exposar l’exemple de la Llei Valenciana d’Àrees Industrials en l’II Congrés d’Àrees Industrials i Empresarials d’Aragó

Compartir

La Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, ha estat representada en el Congrés d’Àrees Industrials i Empresarials d’Aragó que s’ha celebrat el 8 de març en Teruel.

El gerent de l’entitat, Diego Romá, va participar en una taula redona en la qual es es va posar en comú les experiències en el territori estatal en matèria de gestió d’àrees empresarials i s’ha analitzat el paper que juguen les administracions. Romá va exposar les bones pràctiques empresarials que es donen en la Comunitat i en particular el fet de ser regió pionera mitjançant la creació d’una normativa específica d’àrees empresarials, després de l’aprovació de la Llei 14/2018 de Gestió, Modernització i Promoció de les àrees industriales.

El president de FEPEVAL i CEDAES, Santiago Salvador, que va participar en l’obertura del Congrés ve impulsant des de fa mesos l’extensió d’aquesta normativa a l’àmbit nacional, en considerar-la “imprescindible per a afavorir la competitivitat de les empreses”. A aquest efecte, des de CEDAES ha mantingut contactes amb els grups parlamentaris de les Corts Espanyoles i es redoblaran esforços durant la pròxima legislatura.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad