L’Entitat de Conservació València Parc Tecnològic aprova la transformació en Entitat de Gestió i Modernització recollida en la Llei de 14/2018 d’Àrees Industrials

L’Entitat de Conservació València Parc Tecnològic aprova la transformació en Entitat de Gestió i Modernització recollida en la Llei de 14/2018 d’Àrees Industrials

Compartir

L’Assemblea General de l’Entitat de Conservació València Parc Tecnològic va aprovar el passat 10 de març, per unanimitat dels assistents, la conversió en Entitat de Gestió i Modernització. D’aquesta manera el Parc Tecnològic es converteix en la primera àrea empresarial a fer aquest pas que li permetrà tindre avantatge competitiu a l’hora de posar en marxa nous serveis i aconseguir finançament per a desenvolupar projectes.

Tal com va explicar Juan Manuel Bádenas, catedràtic de dret civil i assessor jurídic de l’entitat, la figura de les EGM és clau per a “fomentar la col·laboració públic-privada entre propietaris de sòl i administració pública, amb l’objectiu d’afavorir no solament l’adequada conservació i manteniments d’aquests espais, sinó a més, el desenvolupament de nous serveis de valor afegit que potencien la seua competitivitat”. Bádenas va recordar que “la nova Llei classifica el sòl industrial en diferents categories i aquelles àrees empresarials que tinguen una millor classificació, podran optar a més ajudes, mentre que les que no ho facen es quedaran darrere”.

Per a fer aquest pas, l’Entitat de Conservació porta mesos treballant en la seua transformació, per la qual cosa ja va presentar davant l’Ajuntament de Paterna l’esborrany d’Estatuts, Conveni Marc base de la col·laboració públic privada i Pla Inicial d’Actuació. Amb l’aprovació per part de l’Assemblea General, ara és l’Ajuntament qui haurà de confirmar-lo a través dels seus òrgans competents.

El president de l’Entitat de Conservació València Parc Tecnològic, Antonio Alagarda, va indicar que “des d’aquesta àrea empresarial sempre estem atents als processos que ens permeten guanyar en competitivitat i seguretat per a les nostres empreses”. En el marc de FEPEVAL, València Parc Tecnològic ha sigut, des del principi, impulsor de la nova Llei d’Àrees Industrials. En paraules d’Alagarda aquesta normativa és “bàsica per al desenvolupament i modernització dels *nuclis *empresarials, per la qual cosa no hem dubtat a iniciar, en el menor temps possible, l’adaptació a Entitat de Gestió i Modernització que ens permeta estar en una bona situació per a continuar aconseguint millores que redunden en benefici de les nostres empreses”.

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio *Sagredo, va acudir a l’Assemblea General de València *Parc *Tecnològic per a felicitar l’entitat i a la seua Junta Directiva pel treball i eficàcia que vénen desenvolupant en col·laboració amb les administracions públiques, així com per la seua labor reivindicativa.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad